Ban Kasa is Papiaments voor ‘laten we trouwen!’.

*

BanKasa Dream Weddings bestaat sinds 2002 en is dé full-service weddingplanner van Curaçao. BanKasa is een begrip op ons tropische eiland en inmiddels ook ver daarbuiten. Met liefde, inzet en nauwkeurigheid verzorgen wij per jaar gemiddeld 100 bruiloften en andere memorabele evenementen, zoals een blessing of ‘renewal of the vows’.

Geen gebeurtenis is hetzelfde, want ieder bruidspaar is uniek. De enige constante is onze missie: jullie een onvergetelijke ervaring bezorgen. Daarom luisteren we aandachtig naar jullie wensen. We denken mee, adviseren en inspireren. We zijn altijd subtiel langs de zijlijn aanwezig. Ons doel is om jullie verwachtingen niet alleen na te streven, maar te overtreffen.

Onze gouden regel is ’teamwork makes the dream work’. Bij BanKasa worden bruidsparen ondersteund door een enthousiast in-house team van professionele weddingplanners, coördinators en stylisten. Samen verzorgen we jullie evenement van A tot Z. We leveren maatwerk met oog voor detail, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

*

Onafhankelijk en open

BanKasa is onafhankelijk en aan niets of niemand gebonden, behalve aan jullie wensen. We trekken geen leveranciers, resorts of locaties voor. We zijn er volledig voor jullie.

Wel onderhouden we vaste samenwerkingen met toonaangevende reisorganisaties, wat het voordeel heeft dat jullie de mogelijkheid hebben om een compleet pakket te boeken inclusief vlucht en verblijf.

*

Waarom trouwen op Curacao?

Het prachtige Curaçao maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden en jullie huwelijk is daardoor direct rechtsgeldig. Iedereen spreekt Nederlands en de ambtenaren dus ook.

Zoals jullie van een tropisch paradijs mogen verwachten is het hier altijd heerlijk weer. Plan je huwelijk dus gerust op elk gewenst moment van het jaar. Een ander aantrekkelijk pluspunt van trouwen op Curaçao: je bent meteen op een droombestemming voor je huwelijksreis!

*

Wij doen er alles aan om jullie huwelijk tot de mooiste dag van jullie leven te maken!

Wij doen er alles aan om jullie huwelijk tot de mooiste dag van jullie leven te maken!

Marja Notenboom
Eigenaar & Wedding Planner
Marja Notenboom
In 2002 verruilde Marja Nederland voor tropisch Curaçao. De nauwkeurigheid en precisie uit haar functie als apothekersassistente bleken waardevolle kwaliteiten toen ze gevraagd werd een bruiloft te helpen organiseren. Ze werd op slag verliefd op het werk, maakte er haar carrière van, en nam BanKasa in 2017 volledig over. Marja heeft meer dan 2000 bruiloften georganiseerd en is vaak met veel plezier getuige geweest.
Ruby
Wedding Planner
Ruby
Ruby is geboren in Zwolle, maar haar roots liggen deels op Curacao. In september 2022 is ze verhuisd naar het eiland om meer in contact te komen met haar Antilliaanse achtergrond. In 2020 is Ruby afgestudeerd als event manager aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Plannen en organiseren zit in haar bloed. Ze helpt bruidsparen graag om hun speciale dag tot in de puntjes te regelen! Haar doel is om van elke bruiloft een unieke en betoverende dag vol liefde te maken.
Danique
Wedding Planner
Danique
Danique is vanuit Nederland naar Curaçao gereisd om haar stage bij BanKasa te vervullen. Als student Mediamanagement staat ze te popelen om de bruiloften te plannen, organiseren en zelfs bij te wonen! Danique verwacht dan ook veel te leren bij BanKasa. Ze kan niet wachten om te ontdekken welke magische momenten deze uitdaging haar zal brengen, en ze omarmt al haar taken met enthousiasme. Het belooft een spannende tijd vol liefde en avontuur te worden!