Ban Kasa is Papiaments voor ‘laten we trouwen!’.

*

BanKasa Dream Weddings bestaat sinds 2002 en is dé full-service weddingplanner van Curaçao. BanKasa is een begrip op ons tropische eiland en inmiddels ook ver daarbuiten. Met liefde, inzet en nauwkeurigheid verzorgen wij per jaar gemiddeld 100 bruiloften en andere memorabele evenementen, zoals een blessing of ‘renewal of the vows’.

Geen gebeurtenis is hetzelfde, want ieder bruidspaar is uniek. De enige constante is onze missie: jullie een onvergetelijke ervaring bezorgen. Daarom luisteren we aandachtig naar jullie wensen. We denken mee, adviseren en inspireren. We zijn altijd subtiel langs de zijlijn aanwezig. Ons doel is om jullie verwachtingen niet alleen na te streven, maar te overtreffen.

Onze gouden regel is ’teamwork makes the dream work’. Bij BanKasa worden bruidsparen ondersteund door een enthousiast in-house team van professionele weddingplanners, coördinators en stylisten. Samen verzorgen we jullie evenement van A tot Z. We leveren maatwerk met oog voor detail, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

*

Onafhankelijk en open

BanKasa is onafhankelijk en aan niets of niemand gebonden, behalve aan jullie wensen. We trekken geen leveranciers, resorts of locaties voor. We zijn er volledig voor jullie.

Wel onderhouden we vaste samenwerkingen met toonaangevende reisorganisaties, wat het voordeel heeft dat jullie de mogelijkheid hebben om een compleet pakket te boeken inclusief vlucht en verblijf.

*

Waarom trouwen op Curacao?

Het prachtige Curaçao maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden en jullie huwelijk is daardoor direct rechtsgeldig. Iedereen spreekt Nederlands en de ambtenaren dus ook.

Zoals jullie van een tropisch paradijs mogen verwachten is het hier altijd heerlijk weer. Plan je huwelijk dus gerust op elk gewenst moment van het jaar. Een ander aantrekkelijk pluspunt van trouwen op Curaçao: je bent meteen op een droombestemming voor je huwelijksreis!

*

Wij doen er alles aan om jullie huwelijk tot de mooiste dag van jullie leven te maken!

Wij doen er alles aan om jullie huwelijk tot de mooiste dag van jullie leven te maken!

Marja Notenboom
Eigenaar & Wedding Planner
Marja Notenboom
In 2002 verruilde Marja Nederland voor tropisch Curaçao. De nauwkeurigheid en precisie uit haar functie als apothekersassistente bleken waardevolle kwaliteiten toen ze gevraagd werd een bruiloft te helpen organiseren. Ze werd op slag verliefd op het werk, maakte er haar carrière van, en nam BanKasa in 2017 volledig over. Marja heeft meer dan 2000 bruiloften georganiseerd en is vaak met veel plezier getuige geweest.
Eline
Wedding Planner
Eline
Na 1,5 jaar thuis studeren, heb ik Nederland tijdelijk ingeruild voor een nieuw avontuur. De aankomende 5 maanden ga ik voor mijn studie Facility Management mijn stage vervullen als wedding planner hier op het eiland. Ik heb deze uitdaging met beide handen aangegrepen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een hele leuke, maar vooral leerzame periode zal gaan worden. Plannen en organiseren is altijd al mijn ding geweest en ik ben daarom erg benieuwd wat deze uitdaging mij gaat brengen.
Sophie
Wedding Planner
Sophie
Nadat Sophie in Nederland haar opleiding Vrijetijdsmanagement had afgerond, werkte ze in een managementfunctie in de retail. Daar ontdekte ze een aantal van haar sterke kanten: klantgerichtheid, oog voor detail en gevoel voor planning. In 2015 riep de liefde haar naar Curaçao, waar haar talenten een perfecte match bleken voor BanKasa. Als weddingplanner geniet ze van de veelzijdigheid van het werk en het contact met vrolijke bruidsparen.

Samenwerking