Karakter

*

Een elegante, doch aangenaam ongedwongen locatie met een strand, lounge en restaurant. Karakter ligt op het fraaie Coral Estate Resort, richting het westen van het eiland. Zowel de pier – omringd door de Caribische golven – als het strand vormen een wonderschoon decor voor jullie bruiloft op Curaçao.

Ceremonie & toast *

Voor de ceremonie hebben jullie de keuze uit de grote palapa op de pier of de intieme palapa op het strand. Op beide plekken genieten jullie van een ruime mate van privacy. Het strand is geschikt voor een kleine ceremonie en toast tot ongeveer 10 personen. De pier (met heerlijke zeebries) accommodeert ook grotere groepen tot circa 100 personen. Na een ceremonie op de pier bestaat de mogelijkheid om een sfeervolle toast te laten plaatsvinden op het privé sunset platform (tot ongeveer 35 personen), of op het strand.

Diner & feest *

Van een ‘just the two of us’ romantisch privédiner op het strand tot een feestelijke barbecue met een grote groep; bij Karakter worden jullie wensen werkelijkheid. De bar- en restaurantfaciliteiten zijn van hoog niveau. Feest en muziek zijn mogelijk tot 23:00 uur.

Wordt dit jullie trouwlocatie? Bekijk dit filmpje om alvast een indruk te krijgen: